İSTANBUL / PENDİK - Şehit Selçuk Beki Ortaokulu

Şehit Selçuk Beki Ortaokulu

Güzelyalı Mah. Bağdat Cd. Sevinçler Sk. No18 Pendik / İSTANBUL
Vizyon
İlgi ve yeteneklerine göre doğru yönlendirilmiş milli ve manevi değerlerinin farkında olan iş hayatında başarılı, aile hayatında mutlu bireyler yetiştirmek.
Misyon
Öğrencilerimizin başarılı olabilecekleri alanları saptamak ve onları desteklemektir. Bu kapsamda; Öğrencilerinin ilgi ve yeteneklerini tanımak, öğrencilerinin kendilerini tanımalarını sağlayarak hedef belirlemelerine yardımcı olmak ve hedefleri doğrultusunda öğrencilerin öğrenme yaşantılarını artırmaya çalışmak, milli ve manevi değerleri tanıyıp özümsemelerini sağlayacak etkinlikleri planlayıp uygulamak temel görevimizdir.
09.00/15.10
Ulaşım
1)Kadıköy-Tuzla hattında 130A numaralı otobüsler 2)Harem-Gebze minübüsleri 3)Avrupa yakasından 500T ve 500ES numaralı otobüsler 4)133 numaralı Kartal-Güzelyalı hatlı otobüs Güzelyalı köprüsünden geçmektedir.
Neomarin alışveriş merkezine Tuzla yönünde 400 metre uzaklıkta
İlçe merkezine 3 km uzaklık